Bianca Ingrosso berättar om uppbrottet från pojkvännen

 


 

Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, blev lämnad av pojkvännen Phillipe Cohen, 23, under våren. På sin blogg berättar Bianca, bl.a. aktuell från realityserien "Wahlgrens värld", om de stormiga känslorna.

Delad av Scoop.it från: www.expressen.se

I våras lämnades Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, av pojkvännen Phillipe Cohen, 23, i våras. Bianca Ingrosso, känd som dotter till sångerskan och skådespelaren Pernilla Wahlgren, berättar om det känslosamma uppbrottet på sin blogg:

"Jag kunde brista ut i gråt från ingenstans", skriver hon.

Bianca är just nu högaktuell i TV-serien ”Wahlgrens värld” där vi tittare får följa familjen Wahlgren-Ingrosso i deras vardagsbestyr. Serien har fått mycket beröm för att även visa upp en annan sida av kändislivet som inte alltid är så glamourfyllt.

I premiäravsnittet av säsong 2 kunde vi följa med på familjeresan till Paris där mamma Wahlgren och mormor Christina Schollin försökte muntra upp Bianca som var märkbart tagen av uppbrottet med Phillipe.

"Jag hade ALLA känslor utanför min kropp och de var helt okontrollerbara", skriver hon i bloggen.

Idag har paret hittat tillbaka till varandra vilket glädjer oss väldigt mycket här på Skvallerblogg. Bianca berättar nu om uppbrottet och alla känslorna på sin blogg Bianca Ingrosso.

"Jag och Phillipe var ju inte tillsammans första 4 månaderna av inspelningen av säsong 2. Jag kunde brista ut i gråt från ingenstans, börja skrika av ingen anledning, vara sur på någon som inte gjort mig något och pendlade mellan att gråta, vara arg, helt tyst, irriterad, glad osv…. världens jobbigaste period för mig helt enkelt!", skriver hon.

Inspelningara av programmet påbörjades redan 3 dagar efter uppbrottet och Bianca erkänner att hon hade svårt att komma upp på morgonen och prestera framför TV-kameran.

"Men iallafall! I slutänden blev ju allt bra och jag och Phillipe är nu tillsammans igen <3. Detta uppbrott var så behövligt och bra för oss båda och jag more info inser nu i efterhand att det var det bästa för oss båda att gå igenom den perioden och bli starkare på olika håll. Ibland måste man gå den svåra vägen för att inse vissa saker.", skriver Bianca Ingrosso.

Säsong två av "Wahlgrens Värld" sänds just nu på torsdagar kl 21:00 på Kanal 5.

Klicka här för att läsa mer om Bianca Ingrosso på vår Skvallerblogg!

 

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Bianca Ingrosso berättar om uppbrottet från pojkvännen”

Leave a Reply

Gravatar